Pro János Zsigmond Szövetség

Tisztelt Szülők!

A Pro János Zsigmond Szövetség aktív, tartalmas, eredményes éveket tudhat maga mögött. Örömmel vettük tudomásul, hogy ebben a rohanó világban sokan álltak mellettünk, lehetőséget adva támogatásuk, közreműködésük, segítségük által a diákok tevékenységeinek változatosabbá, eredményesebbé tételéhez.

Iskolánk történetében ismert tény, hogy mindig voltak olyan személyek, akik szívügyüknek tekintették a hatékony nevelés kérdését, ezért anyagilag és erkölcsileg egyaránt támogatták ennek megvalósítását.

Gyermekeink minőségi oktatása és nevelése olyan folyamat, amelyet szülők, pedagógusok és az egyház jó együttműködése tehet eredményessé. Ehhez a munkához járultak hozzá Önök mindannyian, akik pénzzel, személyes részvétellel vagy más módon támogattak minket. Ezúton szeretnénk kifejezni köszönetünket és hálánkat, biztosítani mindnyájukat, hogy minden segítőkész, támogató hozzáállás, anyagi hozzájárulás értékes és hasznos volt mindenki részéről.

Szövetségünk biztosítja a János Zsigmond Unitárius Kollégium számára a minőségi oktatás fenntartásához elengedhetetlen anyagi alapok kiegészítését két nagy forrásból: adományok és pályázatok. Jelen gazdasági helyzetben beláthatatlan ideig minimális bevételre számíthatunk, állandó és előreláthatatlan kiadásaink viszont folyamatosan vannak.

Aggódunk alkalmazottainkért. Iskolánk minden induló osztálya felújított tanteremben kezdi a tanévet, amit 4 éven át saját otthonának tekint: falak javítása, festés, a padló csiszolása és  lakkozása, padok, székek, táblák, ajtók, ablakok javítása, festése, szemléltető eszközök biztosítása, és számtalan váratlan kiadás. Folytatjuk a mosdók korszerűsítését, a felbecsülhetetlen értékű természettudományi múzeum felújítását, a robotika termünk fejlesztését. Bővítjük az óvoda játékkészletét, gyarapítjuk az iskolai könyvtár könyvállományát.

Emlékeztetjük a kedves szülőket, támogatókat, hogy az adófizető romániai állampolgárnak minden évbe lehetősege van adójának 3,5%-át a János Zsigmond Unitárius Kollégiumot támogató Pro János Zsigmond Szövetségnek adományozni, a D230 nyilatkozat kitöltése és az adóhivatalhoz való eljuttatása által.

Mivel kiadásaink messze meghaladják a pillanatnyi lehetőségeinket, megköszönnénk, ha továbbra is támogatnák munkánkat. Hálás köszönettel fogadunk minden felajánlást. Az adományok kártyás fizetéssel is meg lehet tenni az alábbi linken (LINK) vagy banki utalással is befizethetők az alábbi bankszámlaszámra:

RO73BTRL01301205188649XX

ASOCIATIA PRO JANOS ZSIGMOND

CLUJ-NAPOCA, B-DUL 21 DECEMBRIE 1989, NR.9

CUI 16733997

Cégek vagy magánszemélyek, munkával vagy anyagi ráfordítással nagy szolgálatot tettek az eddigi években is iskolánknak. Fogadják őszinte hálánkat és köszönetünket mindenért!

 

Munkatársaim és iskolánk vezetősége nevében erőt, egészséget kívánok mindenkinek.

Tisztelettel és köszönettel,

Albert Hajnalka

Pro János Zsigmond Szövetség elnöke