ERASMUS+

Iskolánk, az idei tanévben csatlakozott a „Goo Green! Transzdiszciplináris megközelítések a környezeti fenntarthatóság oktatásához az iskolákban" elnevezésű, Erasmus+ programhoz tartozó projekthez. 

Ez lehetőséget nyújt számunkra, hogy részesei legyünk egy innovatív kezdeményezésnek, melynek célja a környezeti fenntarthatóság oktatásának fejlesztése és előmozdítása az iskolákban. A projekt során olyan tanítási módszereket és anyagokat fejlesztünk ki, amelyek segítenek a diákoknak jobban megérteni a környezeti kérdéseket és a fenntarthatóság fontosságát.

A projekt keretében diákjaink és oktatóink számára egyaránt izgalmas lehetőségek várnak, beleértve a transzdiszciplináris megközelítések alkalmazását, a probléma alapú tanulást és a környezetvédelmi képzést. Mindez hozzájárulhat ahhoz, hogy tudatosabbá váljunk környezetünkkel kapcsolatban, és képesek legyünk pozitív változásokat hozni.

Honlapunkon tájékozódhatnak majd a projekt részleteiről, valamint az eseményekről és tevékenységekről, amelyekben részt veszünk a projekt során. 

A projekt felelősei: Balon Ruff Andrea, Bodor Bea, Kaupert Melinda, Selyem Tünde, Szekernyés Réka.