The Duke of Edinburgh's International - díjátadás

Szeptember 27-én, Bukarestben, ünnepélyes keretek között, a román és luxemburgi Királyi Család képviseletének jelenlétében, hat diákunk átvehette a Duke of the Edinburgh's International Award önkéntes programjának bronz fokozati oklevelét. A ceremónián kihangsúlyozták, hogy a János Zsigmond Unitárius Kollégium a világon az első magyar iskolaintézmény, amely a világszerte ismert program részese lett. Gratulálunk diákjainknak, és a programban tovább résztvevőknek sok sikert kívánunk!

În data de 27 septembrie a avut loc ceremonia de premiere a tinerilor care au finalizat nivelul de Bronz și Argint din cadrul programului The Duke of Edinburgh's International Award Romania. Evenimentul a avut loc în prezența Altețelor Lor Regale Principele Guillaume de Luxemburg și Principele Nicolae al Romaniei.

Tinerii au provenit din diverse unități Award, precum: Asociația CADDRU București, Centrul Award Deschis, Asociația de Servicii Sociale SCUT Brașov și Colegiul Janos Zsigmond din Cluj-Napoca și au primit certificate și insigne de recunoaștere internațională a activităților extrașcolare pe care le-au desfășurat în cadrul programului.